Què és un escriptori virtual?

GUANYA EN MOBILITAT I SEGURETAT.

Estem cada vegada més acostumats a tenir serveis informàtics que ja no estan allotjats en els servidors de la nostra empresa: e-mail, documents, backup, aplicacions corporatives, aplicacions professionals… parlem, per exemple, dels Escriptoris Virtuals

Amb un escriptori virtual, l’usuari guanya en mobilitat i seguretat, alhora que l’empresa guanya en disponibilitat i flexibilitat mentre estalvia costos en cada servei

No obstant això, la qual cosa és molt pràctic com a recurs puntual, no serveix com a solució global a causa que l’usuari pot veure’s obligat a utilitzar serveis oferts per diversos distribuïdors.

Això significa que gràcies als beneficis dels escriptoris virtuals, l’empresa hauria aconseguit externalitzar un o diversos recursos informàtics, però en contrapartida, multiplicar la factura i proveïdors.

¿Què és logoflexibledesktop?

LA SOLUCIÓ DEFINITIVA EN L’EVOLUCIÓ CLOUD

Flexxible Desktop és una Solució d’Escriptori Virtual DaaS (Desktop As A Service) que permet disposar de la informàtica completa de l’empresa en un Cloud Privat, gràcies a la virtualització no només del servidor, sinó també de cadascun dels PC’s dels usuaris (Escriptoris Virtuals).

Flexxible Desktop, una Solució DaaS d’Escriptori Virtual, et permet disposar de tota la informàtica de la companyia virtualizada en un cloud privat i gestionable mitjançant el VDI Manager.

Flexxible Desktop inclou tots els elements de la informàtica tradicional (escriptoris, servidors, storage, S.O., backup, antivirus, SSL, etc) en una mateixa solució però aportant respecte a aquesta, noves prestacions en seguretat i mobilitat.

Beneficis de logoflexibledesktop

FES QUE LA TEVA INFORMÀTICA NO ES PARI

L’Escriptori Virtual Flexxible Desktop et permet no tornar a invertir per tenir una informàtica àgil i sense incidències. Els elements estan duplicats per assegurar que la teva informàtica no es deté. Treballa amb el mateix o millor rendiment des de qualsevol lloc i dispositiu.

Informàtica resolta

L'escriptori virtual com a avantatge competitiu:

Amb la solució d’Escriptori Virtual de Flexxible Desktop no necessites tornar a invertir per tenir una informàtica àgil i sense incidències. Gaudeix, en pagament per ús, d’una informàtica potent sense canviar els teus equips, amb tot sempre al dia: sistemes operatius, maquinari, antivirus, backup, etc.

Seguretat màxima

Flexxible Desktop en DaaS SEGUR I Òptim:

Tots els elements que componen l’Escriptori Virtual de Flexxible Desktop estan duplicats per assegurar que la teva informàtica no es deté mai. Les dades viatgen encriptats i estan allotjats en dues CPD’s d’alta seguretat (TIER III) inaccessibles tant física com virtualment. Flexxible Desktop inclou Backups diaris tant dels escriptoris com dels servidors.

Mobilitat total

Un escriptori Virtual Global.

Flexxible Desktop és una solució d’Escriptori Virtual única que permet treballar amb el mateix (o millor) rendiment que un PC local des de qualsevol lloc i dispositiu, mitjançant una simple connexió 3G o ADSL. Els professionals en mobilitat poden treballar amb totes les aplicacions i documents a temps real, gràcies a la Solució d’Escriptori Virtual (Virutal a la pàgina rectificar), allunyats de la percepció de lentitud dels escriptoris remots habituals.

Flexibilitat

Un Escriptori Virtual adaptat a les teves necessitats

La solució d’Escriptori Virtual que et permet adaptar-te sempre a les teves necessitats, ajustant també els costos en cada cas. Com solució DaaS, paga només pels usuaris que tinguis donats d’alta, i disposant dels recursos que necessiti cada usuari. A més, pots incorporar professionals sense costosos desplegaments i configuracions dels PC’s, i els col·laboradors podran treballar des del seu propi PC sense haver de connectar-se a la xarxa física de l’empresa. La informàtica feta flexibilitat gràcies a l’Escriptori Virtual.

Control informàtic

Un Escriptori Virtual per reduir les incidències

Amb la Solució d’Escriptori Virtual de Flexxible Desktop, aconseguiràs una reducció important de les incidències; una gestió unificada d’usuaris amb un entorn sempre operatiu i actualitzat; i una eina més ràpida i eficient per resoldre el lloc de treball dels usuaris.

 En definitiva, l’Escriptori Virtual de Flexxible Desktop és la solució perquè els departaments IT puguin actuar de forma estratègica per a la companyia.

Demana’ns una cita!