SERVEIS INTEGRALS INFORMÀTICS PER A EMPRESES

Codix és una empresa dedicada a la consultoria, venda i manteniment d’equips i xarxes informàtiques. De la mà de les marques més reconegudes i de contrastat prestigi duem a terme les instal·lacions, sempre amb la major professionalitat, i adaptant l’oferta a les necessitats dels nostres clients, amb una immillorable relació qualitat / preu.

Millorem el rendiment de la teva infraestructura informàtica i som experts en optimització de recursos i reducció de costos amb assessorament i atenció personalitzada per proporcionar-te solucions a mesura.

Xarxes Inalàmbriques

Especialistes en disseny, configuració i manteniment de xarxes Wifi en entorns crítics com a hospitals o llocs on es necessiti un alt rendiment (hotels, universitats, aeroports, gimnasos, etc.)

• Estudis de cobertura personalitzats (mesurament inicial per a optimització de la xarxa)

Xarxes Cablejades

Disseny, configuració i manteniment de xarxes cablejades:

• Instal·lació i configuració de xarxes
• Configuració de programari en xarxa i connexió a Internet (ADSL, fibra òptica, cable o mòdem, etc.) para tots els ordinadors de la xarxa

Correu Electrònic

Correu electrònic Corporatiu:

• Plataformes en alta disponibilitat que asseguren la integritat i la privadesa del teu correu electrònic corporatiu

• Integració dels serveis de correu electrònic amb xarxes VPN per aconseguir el màxim nivell d’integritat i privadesa. Inclou protecció Antivirus i Antispam

• Servidors de correu electrònic corporatiu i de col·laboració amb Microsoft Exchange

VPN’s y Firewalling

Comunicacions Segures amb VPN i Firewall:

• Instal·lació de VPN: xarxes privades virtuals per comunicar les teves seus de forma segura

• Firewalls: filtrat de tràfic web i prevenció d’intrusions

Servidors

SERVIDORS EN ALTA DISPONIBILITAT I CLUSTERING per a funcions de DC, emmagatzematge de dades, servidor de correu, servidor d’aplicacions, bases de dades, etc.

GRANJA DE SERVIDORS on tota la càrrega de treball és distribuïda entre múltiples components en els servidors, la qual cosa proveeix d’una gran capacitat per realitzar processos informatitzats.

VIRTUALITZACIÓ DE SERVIDORS per transformar el teu centre de dades en una infraestructura de núvol flexible, amb el rendiment i la fiabilitat necessàries per executar les aplicacions més exigents.

Instal·lació i Configuració de Servidors en ENTORNS OFFICE 365 I MICROSOFT AZURE. Solució d’infraestructura i plataforma com a servei (IaaS + PaaS)

Amb el SISTEMA DE VIDEO-VIGILÀNCIA IP podràs controlar la zona desitjada a qualsevol moment i des de qualsevol part del món, gravar en un ordinador el senyal de video, configurar alertes per línia telefònica o SMS, visualitzar les imatges en temps real des del teu navegador habitual o mitjançant dispositius mòbils. També ofereix:

· Visió Nocturna
· Operacions Assistides per Ordinador
· Detecció de Moviment

Software a mida

Disseny del programa sobre la base de les necessitats de la seva empresa.

Formació dels treballadors inclosa.

Disponibilitat 100% dels nostres especialistes davant d’imprevists o incidències.

Evolució paral·lela del programa juntament amb la de l’empresa. Adaptació a les noves necessitats.

Optimització de llicències

Codix ofereix diversos programes de llicències adaptats a cada tipus d’empresa o institució segons les seves necessitats. Tramitem qualsevol llicència de tot tipus de programes, des dels més comuns fins als més especialitzats.
Alguns d’ells són:

autocad-logomicrosoft_logoadobe_systems_logo

· Manteniment i reparació de PC’s.

· Instal·lació de software.

· Seguretat informàtica i antivirus.