Deixa que Cloud accioni el teu negoci digital
COMENÇA AMB OPCIONS FLEXIBLES I DE CONFIANÇA

L’economia digital demanda noves aplicacions que siguin més ràpides i millors que les de la competència.
Transforma el teu negoci amb una infraestructura amb la tecnologia de Cloud i agilitza la velocitat dels teus negocis.

moneticemasinnovemasrapido reduzcaelriesgo

La nostra dilatada experiència, treballant para tot tipus d’empreses i institucions en la instal·lació i manteniment de sistemes, ens dóna la garantia suficient per oferir un servei de qualitat. Per Codix, cada client i cada projecte és únic i ho cuidem fins al final.

Codix som un equip compost per personal altament qualificat per oferir als nostres clients un elevat nivell de professionalitat en sectors estratègics per a la pime, professionals liberals i també grans empreses i Administració.
L’objectiu és dotar als nostres clients de la infraestructura i serveis necessaris per afrontar els reptes actuals que suposen les Tecnologies de la Informació i la pròpia gestió interna del negoci sense haver de dedicar personal propi a aquestes tasques.

Telefónica va deixar al descobert dades de milions de clients

July 17th, 2018|Comments Off on Telefónica va deixar al descobert dades de milions de clients

Movistar ha experimentat una brutal bretxa de seguretat que ha deixat exposats milions de dades dels seus clients va ser un usuari normal qui es va adonar d'aquesta vulnerabilitat i qui va advertir a FACUA-consumidors en acció qui va denunciar davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i públicament la troballa del forat de seguretat. E

Pantallas AMOLED o IPS. Quina és millor?

June 27th, 2018|Comments Off on Pantallas AMOLED o IPS. Quina és millor?

Una de les petites guerres entre els fabricants de smartphones i tablets Android es dona en les pantalles, entre IPS i AMOLED.

Fortnite més de 40 milions de jugadors a nivell mundial

May 17th, 2018|Comments Off on Fortnite més de 40 milions de jugadors a nivell mundial

Al novembre Fortnite Battle Royal el joc de Epic Games va aconseguir ni més ni menys 20 milions de jugadors registrats, actualment aquesta xifra augmenta fins a més de 45 milions de jugadors registrats.