Oferim disseny, projecció i gestió de la teva pàgina web

OBRE’T AL MÓN A LA TEVA MANERA

Comunicació digital

Tecnologies aplicades a l’àmbit de la comunicació a la xarxa orientades al Màrqueting empresarial. Oferim posicionament SEO i natural així com la gestió de xarxes socials i les tasques de community manager. També considerem vital l’email màrqueting per a una òptima exposició al públic.

Google Adwords

És actualment l’eina més important del mercat per publicitar la teva empresa a anunciants o clients potencials preseleccionats. A Codix disposem de les certificacions i de professionals titulats per Google.

Disseny web

Anàlisi i recopilació de dades referents a l’experiència del client sobre un producte (UX). Aquesta informació s’utilitza també per dissenyar i definir botigues online més enfocades a les necessitats dels clients. També dissenyem i definim webs responsive per millorar el consum de la pàgina web en qualsevol dispositiu.

 

Web hosting

Utilizamos servidores hosting y Cloud seguros y fiables. Entendemos que el buen funcionamiento de una página web es vital y nuestro objetivo es crear páginas de alto rendimiento adaptadas a cada necesidad.

Webs WordPress

WordPress és el sistema de creació de pàgines web més estès avui dia i a Codix disposem d’una àmplia experiència. Amb WordPress no pot ser més senzill controlar i gestionar la teva web una vegada estigui acabada.  Crear la teva pròpia pàgina web personalitzada i sense anuncis mai ha sigut tan fàcil.

Disseny gràfic

Compta amb la nostra creativitat i experiència per millorar la imatge de la teva marca. Un bon disseny web assegura un estil corporatiu propi, un ús ràpid i senzill amb una visió clara i un augment de les visites dels usuaris.