WeCreativez WhatsApp Support
Codix Whatsapp
Com et podem ajudar
codix-logo-trans

OBRE EL TEU NEGOCI AL MÓN

Dissenyem la teva web a mida

Gestió i optimització de pàgines web

Oferim disseny, promoció i gestió de la teva pàgina web

Comunicació digital

Tecnologies aplicades a l'àmbit de la comunicació a la xarxa orientades al Màrqueting empresarial. Oferim posicionament SEO i natural així com la gestió de xarxes socials i les tasques de community manager. També considerem vital l'email màrqueting per a una òptima exposició al públic.

Google Adwords

Actualment és l'eina més important del mercat per publicitar la teva empresa a anunciants o clients potencials preseleccionats. A Codix disposem de les certificacions i de professionals titulats per Google.

Disseny web

Anàlisi i recopilació de dades referents a l'experiència del client davant d'un producte (UX). Aquesta informació s'utilitza també per dissenyar i definir botigues en línia més enfocades a les necessitats dels clients. També dissenyem i definim webs responsive per millorar el consum de la pàgina web a qualsevol dispositiu.

Web hosting

Utilitzem servidors hosting i Cloud assegurances i fiables. Entenem que el bon funcionament duna pàgina web és vital i el nostre objectiu és crear pàgines dalt rendiment adaptades a cada necessitat.

Webs WordPress

WordPress és el sistema de creació de pàgines web més estès avui dia. A Codix disposem d'una àmplia experiència en WordPress per la qual cosa mai no serà més senzill controlar i gestionar la teva web una vegada estigui acabada. Crear la teva pròpia pàgina web personalitzada i sense anuncis mai va ser tan fàcil.

Disseny gràfic

Compte amb la nostra creativitat i experiència per millorar la imatge de la teva marca. Un bon disseny web assegura un estil corporatiu propi, un ús ràpid i senzill amb una visió clara i un augment de les visites dels usuaris.