codix-logo-trans

Security awareness service

(Servei de conscienciació de seguretat)
Avaluació comparativa de la conscienciació totalment automatitzada, simulació de Spear-Phishing i formació en línia per sensibilitzar i protegir els empleats davant les ciberamenaces.

PER QUÈ ÉS TAN IMPORTANT LA CONSCIENCIACIÓ EN SEGURETAT (O SECURITY AWARENESS)?

Els teus empleats estan a primera línia quan els atacants intenten aprofitar les vulnerabilitats tècniques o humanes. En formar els teus empleats, estàs reduint el risc que prosperi una bretxa de seguretat.

L'origen del 95% de tots els incidents de seguretat es troba en un error humà.

LA FORMACIÓ EN CONSCIENCIACIÓ, EN PILOT AUTOMÀTIC

Per a molts equips de seguretat informàtica, dur a terme una formació sostenible a Security Awareness implica tot un repte. Pot requerir molt de temps i acaparar molts recursos. Security Awareness Service us permet estalviar-vos la major part d’aquest treball.

Indicador de Conscienciació intel·ligent

El nostre ESI®(Employee Security Index) patentat és una referència única al sector que mesura i compara el comportament de seguretat dels empleats a tota l’empresa de manera contínua i orienta les necessitats individuals de formació en línia.

Formació online automatitzada, personalitzada ia mida

El nostre Awareness Engine desplega automàticament el contingut d’aprenentatge rellevant, adaptat a les necessitats individuals dels vostres empleats i grups.

El nivell més alt de simulació de spear phishing
El nostre Spear Phishing Engine utilitza un ampli rang descenaris realistes i actuals de phishing de correu electrònic per tal de preparar el millor possible als teus empleats davant un atac sofisticat de spear phishing.

SIMULA ATACS REALISTES DE SPEAR PHISHING

Igual que un atacant real, el nostre Spear Phishing Engine utilitza diversos factors de manipulació psicològica i dades de l’empresa que són d’accés públic, així com informació relacionada amb els empleats, perquè la simulació de spear phishing tingui una precisió encara més gran.

FORMACIÓ ALS EMPLEATS DE FORMA TOTALMENT AUTOMATITZADA

L'Awareness Engine és el nucli tecnològic de Security Awareness Service i ofereix la mesura idònia de formació per a totes les persones: cada usuari rep tanta formació com necessita i en la menor mesura possible.

AWARENESS DASHBOARD AL PANELL DE CONTROL

Fes un seguiment del progrés a la teva organització amb l’Awareness Dashboard

SECURITY HUB

Facilita un ambient d’aprenentatge motivador pels teus usuaris amb el Security Hub

ESI® – EMPLOYEE SECURITY INDEX

És en el context de la formació en seguretat informàtica on és especialment útil comptar amb una referència en conscienciació que determini quin nivell es considera segur.

Així, una empresa pot ser avaluada específicament segons el comportament que mostren els seus empleats davant d’atacs dirigits.

L’indicador de conscienciació d’ESI® permet fer un mesurament estandarditzat i transparent del comportament en matèria de seguretat a nivell d’empresa, grups i usuaris.

LA SEGURETAT ÉS UNA PRIORITAT MÀXIMA PER A LA SEVA EMPRESA.