WeCreativez WhatsApp Support
Codix Whatsapp
Com et podem ajudar
codix-logo-trans

MICROSOFT AZURE

La plataforma de computació en núvol obert i flexible per a empreses

Podeu externalitzar la potència de càlcul i les capacitats d’emmagatzematge (Infraestructura com a Servei = IaaS) i també les plataformes (PaaS) a un proveïdor de serveis. Amb IaaS i PaaS, actues més ràpid, completes les teves tasques de forma més eficient i reduïxes els costos.

Avantatges de la plataforma Microsoft Azure

Azure és el núvol en què pot confiar. Cada cop més PIMES utilitzen els serveis Azure

Azure és l'únic núvol híbrid consistent. Vinculeu dades i aplicacions localment i al núvol per obtenir la màxima portabilitat i un ús òptim de les seves inversions actuals.

Els usuaris d'Azure es beneficien d'una xarxa global de centres de dades per garantir una disponibilitat alta de manera rendible.

Microsoft Azure d'una ullada

Què és Microsoft Azure?

Amb Azure , l’únic núvol híbrid consistent del mercat, pot desenvolupar i implantar les seves aplicacions allà on vulgui. Vinculeu dades i aplicacions localment i al núvol per obtenir la màxima portabilitat i un valor òptim de les vostres inversions actuals. Azure ofereix coherència híbrida en el desenvolupament, la gestió i la seguretat de les aplicacions, la gestió didentitats i en tota la plataforma de dades.

Núvol híbrid

Què significa núvol públic, privat i híbrid?

El núvol públic o cloud públic és una oferta d’un proveïdor de lliure accés que posa els serveis a disposició de tot el món a través d’Internet.

Per contra, hi ha els serveis de núvol privat.

Aquí, les empreses continuen operant elles mateixes els seus serveis informàtics i els fan accessibles exclusivament als seus empleats.

Els núvols híbrids són formes híbrides d’aquests dos enfocaments. D’aquesta manera, determinats serveis funcionen amb proveïdors públics a través de

Internet, mentre que altres aplicacions i dades s’operen i es processen dins de l’empresa.

Alta disponibilitat

Redundància i recuperació

Els usuaris d’Azure es beneficien d’una xarxa global de centres de dades per garantir una disponibilitat alta de manera rendible. Azure proporciona la infraestructura i els serveis per suportar de forma nativa l’alta disponibilitat, la recuperació davant de desastres i la còpia de seguretat de les seves aplicacions i dades.

Les dades s’emmagatzemen localment dins de la regió principal de l’usuari utilitzant emmagatzematge local redundant (LRS). Mitjançant l’emmagatzematge georedundant (GRS), les dades es repliquen en una regió d’emmagatzematge secundària que es troba a més de 400 km de la regió primària, però a la mateixa zona geogràfica.