Home2020-11-01T09:33:05+00:00

T’ho podem demostrar!

Testimonial

“Gràcies al seu tracte professional i proper, Codix s’adapta perfectament a les nostres necessitats sent una part important en el nostre ecosistema informàtic i de comunicacions. Un valor afegit real en el nostre dia a dia”
Ramon Ragués,, Director Comercial Fongas

“Codix és el nostre soci de confiança en matèria de tecnologies de la informació. Professionals amb molta experiència que ens han proporcionat sempre les millors solucions”

Francesc Ramos Mas, Auto Ramos RM Mediadores
“Codix ens va aportar la seva experiència per implementar 50 noves tendes en un temps record de dos mesos”
David Bautista, IT Manager +Visión

“Confiant en Codix des del seu origen, la seva implicació amb la nostra empresa ens permet tenir un servei de gran qualitat que abasta des de la gestió del parc i manteniment d’equips fins a la resolució d’incidències i disseny d’infraestructures. Tot això amb un tracte professional a l’una que proper.””

Rafael Garcia, Responsable de Administración en VYC Industrial

“CODIX va implantar la infraestructura WIFI a l’Hospital de Terrassa i Hospital Sant Llàtzer de Terrassa amb èxit,amb la millor tecnologia wifi que vam creure que hi havia en aquell moment. El suport realitzat durant el període de producció ha estat molt bo, assistint in situ en la resolució de problemes i modificacions de cobertura.”

Xavier Canalda, Responsable de Sistemas en Consorci Sanitari de Terrassa

“Un equipo de profesionales que se compromete al 100% con el proyecto, ofreciendo resultados de calidad y a precio razonable. A destacar la creatividad que demuestran a la hora de ofrecer soluciones innovadoras y más que pertinentes a los problemas que se plantean durante el proceso. No dudaría en volver a trabajar con ellos. Son una apuesta más que recomanable.”

Sara Bella, White Rabbit

“El personal de Codix está muy cualificado y es, sobre todo, ágil, hecho que minimiza el tiempo de espera ante las incidencias y en la implementación de nuevos productos o servicios.”

Pol Bover, Responsable de Ventas Soriano Sistemes de Comunicació, sl

Codix és membre de:

Blog de notícies: