Base de jugadors de Fortnite

Al novembre Fortnite Battle Royal el joc de Epic Games va aconseguir ni més ni menys 20 milions de jugadors registrats, actualment aquesta xifra augmenta fins a més de 45 milions de jugadors registrats. Cada dia juguen uns 2 milions de jugadors concurrents, diumenge passat Fortnite va experimentar la primera caiguda dels seus servidors amb ni més ni menys més de 3,4 milions d’usuari connectats simultàniament. Trencant rècords en usuaris simultanis, el seu creixement pel que fa a jugadors. 60.000 jugadors a 3,4 milions en tot just uns mesos.

Claus de l’Èxit

Tot l’èxit recopilat per Fornite Battle Royale es deu al seu dinamisme, senzillesa i la intensitat, amb partides molt ràpides i intenses seu model free to play. a més permet el “Cross-Platform” que permet que els jugadors de consola juguin amb els d’ordinador, o fins i tot amb els de mòbil. Bé potser alguns es preguntin, què és això de Battle Royale? amb una dinàmica com a ‘els jocs de la fam’ on els enfrontaments són tots contra tots; una mena de supervivència on es comença sense res i es va construint un inventari, un refugi, alhora que la ‘tempesta’ es tanca i s’acaba amb els altres 100 jugadors fins a quedar l’últim.

Tyler Ninja Blevins, el streamer conegut com a ‘Ninja’ que guanya 500.000 dòlars al mes amb Fortnite

Ninja, va batre el rècord d’espectadors simultanis, més de 600.000, espectadors en una streaming del joc Fortnite en directe, fent duo amb el popular raper Drake.
Una situació perfecta: una partida en directe al joc de moda, jugada per l’streamer més popular de la plataforma Twitch, en equip amb el famós raper Drake. Ninja va guanyar més de 100.000 seguidors en tot just una hora. Tant va ser l’enrenou que la CNBC, un dels mitjans d’informació més importants d’Amèrica va aprofitar per entrevistar-lo en directe. És en aquesta entrevista en què el jove va confirmar que efectivament, guanya aproximadament mig milió de dòlars (500.000 $) mensuals mitjançant els seus streams i directes de Fortnite.

L’altra cara de la moneda

Arran de l’escàndol fet per Fortnite, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) inclourà el “Trastorn del joc” en la seva llista de malalties mentals en 2018. El trastorn es caracteritza per un patró de comportament de joc persistent o recurrent (” joc digital “o” videojoc “), que pot estar en línia (és a dir, a través d’Internet) o fora de línia.